Infotelegrama Nr. 3

In perioada martie 2010 – septembrie 2012 Reprezentantul pentru chestiuni de parteneriat bilateral Brandenburg – Regiunea Centru a avut activitati mutiple referitoare la dezvoltarea regionala si imbunatatirea cooperarii bilaterale, prin schimburi de experti si misiuni economice germane in Romania, printre cele mai importante evenimente organizate in comun fiind participarea Regiunii Centru la Zilele Landului Brandenburg in 2010 si 2012. De asemenea, in 2010 o Delegaţie oficială a preşedinţilor şi reprezentanţilor Consiliilor Judeţene din Regiunea Centru a vizitat Landul Brandenburg la invitaţia Primului Ministru, domnul Matthias Platzeck.

Detalii

Infotelegrama Nr. 2

Iunie 2009
Coparticipare la organizarea unui eveniment intitulat „Seara romaneasca” in cadrul Cameri de Industrie si Comert de la Potsdam, eveniment la care a participat si noul consul al Romaniei in Germania, domnul Lazar Comanescu.
Prezentare facuta de catre Responsabilul de Parteneriat privind posibilitatile si conditile din Romania pentru a avea succes in afaceri. La acest eveniment au participat 60 de persoane (Foto 1 – Prezentarea in presa locala a evenimentului).

Detalii

Infotelegrama nr. 1

17 Noiembrie 2008 – Prezentare oficiala a „Reprezentantului pentru Parteneriat“ la Potsdam;
Conferinta de presa si prezentare la nivelul tuturor Ministerelor apartinatoare Guvernului Landului Brandenburg

Detalii