Ghidul pentru Dezvoltarea sistemelor de ciber-securitate pentru protecția spectrului guvernamental a intrat în dezbatere publică

Finanțare pentru Dezvoltarea sistemelor de securitate pentru protecția spectrului guvernamental apel lansat spre consultare publică de către Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizăriia a lansat spre consultare publică Ghidul solicitantului pentru Dezvoltarea sistemelor de securitate pentru protecția spectrului guvernamental, parte a Componentei 7 Transformare digitală, Investiția I13, din Planului Național de Reziliență și Redresare.

Obiectivul acestei investiții constă în creșterea nivelului de protecție și a gradului de disponibilitate al serviciilor de comunicații furnizate autorităților publice care oferă servicii digitale cetățenilor.

Investiția se implementează în parteneriat format din Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) – lider de parteneriat și Serviciul de Protecție și Pază (SPP) – partener.

Bugetul total estimat este de 38.530.000 euro fără TVA– finanțare PNRR.

Tipul apelului: necompetitiv cu termen limită de depunere.

Pentru mai multe detalii puteți descărca documentele Ghidul solicitantului și anexele de la adresa: https://www.research.gov.ro/ro/articol/5626/programe-europene-planul-na-ional-de-redresare-i-rezilien-a-pnrr-transformare-digitala-componenta-7

Eventualele observații referitoare la acest ghid vor fi transmise pe adresa de email pnrr@research.gov.ro, până la data de 23.09.2022.