Bringing VALUE to AGROBIOMASS| 27 octombrie – 4 noiembrie 2021 I Eveniment online

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în perioada 27 octombrie – 4 noiembrie 2021 la ediția a doua a evenimentului Bringing VALUE to AGROBIOMASS, organizat de clusterul AgroBioHeat, cu sprijinul Enterprise Europe Network.

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru vă invită să participați în perioada 27 octombrie – 4 noiembrie 2021 la Bringing VALUE to AGROBIOMASS, un webinar și sesiuni de întâlniri organizate sub egida Enterprise Europe Network (EEN), în contextul proiectului AgroBioHeat. Webinarul organizat în 27 octombrie 2027 permite schimburi de cunoștințe și bune practici privind cele mai bune soluții de încălzire și modalitățile de valorificare a surselor locale de producere a energiei, inclusiv a biomasei. Întâlnirile bilaterale propuse a se organiza în 3 – 4 noiembrie 2021 facilitează discuții directe cu organizații similare din Europa și permit identificarea unor noi parteneri de proiecte și posibilitatea de a dezvolta colaborări.

Subiecte abordate:

  • producția de energie regenerabilă
  • producția de agro-biomasă
  • logistică și manipulare

Înscrierea pentru participarea la eveniment se poate face aici, fiind deschisă până in data de 2 noiembrie 2021.

Acest eveniment de matchmaking online face parte din proiectul AgroBioHeat, finanțat de UE, care se concentrează pe implementarea în masă a soluțiilor de încălzire pentru agro-biomasă îmbunătățite

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.