ADR Centru participă la EXPOPLAST 2019

In perioada 12-15 noiembrie 2019, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va participa la cea de-a opta ediție a Expoziției internaționale de produse, echipamente și tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice (EXPOPLAST).

Evenimentul, ce va avea loc la Sibiu, va fi o oportunitate de a prezenta serviciile de sprijin asigurate de către ADR Centru în calitate de  organizație membră a rețelei Enterprise Europe Network. Aceste servicii sunt dedicate mediului de afaceri din regiune și au în vedere sprijinirea firmelor în promovarea produselor și serviciilor proprii pe piețele internaționale și/sau identificarea unor noi oportunități de afaceri. În plus, Enterprise Europe Network asigură acces la informații actuale cu privire la legislația europeană, la consultările Comisiei Europene privind modificările legislative din domeniu și oferă asistență specializată cu privire la oportunitățile de finanțare existente în domeniul cercetării, inovării și dezvoltării afacerilor.

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile Enterprise Europe Network vă invităm să ne vizitați la EXPOPLAST (standul 60) sau să consultați pagina noastră de internet disponibilă aici http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=BNTPrezentareBISNet

ȘTIAȚI CĂ?

Firmele din România fac parte dintr-o zonă de liber schimb. Dacă firma ta dorește să-și extindă activitatea în Europa, poți obține consiliere și sprijin în acest sens prin serviciile asigurate de rețeaua Enterprise Europe Network.  Pentru informații despre fondurile disponibile, poți consulta pagina dedicată surselor de finanțare sau poți să contactezi direct Biroul Enterprise Europe Network din cadrul ADR Centru.

Dacă ești un antreprenor la început de drum, ai putea participa la Programul de schimb pentru tinerii antreprenori.

Îți oferim informații privind accesul pe piețele internaționale, la finanțare, la legislația europeană sau orice alte detalii legate de întreprinderea ta, dacă ne scrii un email la gabriela.tarau@adrcentru.ro sau emil.toma@adrcentru.ro