ADR Centru vine in sprijinul firmelor mici si mijlocii

Descopera industria si mediul de afaceri din Japonia pentru a-ti extinde afacerea, participand la:
Programul de formare si cooperare in afaceri, oferit de Centrul EU-Japan pentru companiile din Uniunea Europeana, in perioada Mai-Iunie 2016.

Acest program de formare antreprenoriala, finantat de Centrul EU-Japan, ofera managerilor de pe teritoriul Uniunii Europene oportunitatea unica de a experimenta si de a intelege elementele culturale si economice care definesc si explica realizarile japoneze in domeniul afacerilor si tehnologiei. Astfel, oamenii de afaceri romani au posibilitatea de a vedea la fata locului cum a devenit economia japoneza una dintre cele mai puternice din lume, stabilindu-si chiar si modele sau contacte de business pentru viitoarele investitii din Romania.

Programul consta dintr-un mix de prelegeri, seminarii si vizite la sediul companiilor japoneze, fiind proiectat pentru a ajuta participantii sa obtina informatii cu privire la conditiile reale de afaceri din Japonia, printr-o analiza si cercetare practica.

Locatie: Tokyo, Japonia
Durata programului: 9.05.2016 – 3.06.2016
Termen limita de inscriere: 25.02.1016
Costuri: Pentru primele patru saptamani ale programului, Centrul UE-Japonia va acoperi costurile legate de scolarizare, costurile de calatorie pentru vizitele la sediul firmelor japoneze si interpretariat.
Transportul si cazarea revin in sarcina participantilor.
IMM-urile pot beneficia, la cerere, de o bursa de pana la 3000 de Euro pentru diverse cheltuieli.

Pentru mai multe informatii legate de eligibilitatea participantilor, a cheltuielilor cat si informatii legate de curs, va rugam accesati: http://www.eu-japan.eu/detail-business-programmes/HRTP

Biroul Enterprise Europe Network din cadrul ADR Centru va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare la urmatoarele coordonate:
Persoana de contact: Emil Toma
Tel. +40358401276, interior 464
Fax. +40258818616
e-mail: emil.toma@adrcentru.ro