Invitație la Misiune economică în Ungaria: AVL ZalaZONE | 22 – 26 mai 2023

Vă invităm să participați online sau on-site la evenimentul GreenTech2023 – Green Energy and Sustainability – dedicat tehnologiilor verzi și industriei automotive, unde veți avea o oportunitate unică de a genera noi contacte cu companii din întreaga Europă.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită să participați la misiunea economică România – Ungaria dedicată companiilor din sectorul automotive organizată de Fundația Județului Zala pentru Promovarea Întreprinderilor, cu sprijinul Enterprise Europe Network. Acest eveniment va fi organizat în contextul celei de-a patra ediții a Expoziției GreenTech2023 – Green Energy and Sustainability, în perioada 22-26 mai 2023, la Zalaegerszeg, în Ungaria, la Centrul pentru evenimente din cadrul AVL ZalaZONE – centru de testare auto de ultimă generație, oferind în același timp și posibilitatea de a participa la întâlniri B2B online.

GreenTech2022 – Green Energy and Sustainability este un eveniment complex prin intermediul căruia organizatorii doresc să evidențieze faptul că evoluția tehnologică a producției, avântul digitalizării și al telecomunicațiilor, inovarea susțin o dezvoltare durabilă și din punct de vedere al provocărilor de mediu. Subiectele dezbătute în cadrul evenimentului vor acoperi domeniile emisiilor industriale, energiilor verzi și regenerabile, strategia digitală, transportul (în principal electromobilitatea și transportul public), managementul deșeurilor, tratarea apei, cu accent deosebit pe coordonarea inovațiilor cu dezvoltarea durabilă.

Cele două zile de vizită on-site (25 și 26 mai 2023) vor începe cu o Conferința unde prezentările vor fi traduse simultan în limba engleză, iar apoi veți putea vizita expoziția din cadrul evenimentului, având posibilitatea de a discuta personal cu expozanții, la standul acestora. Pe lângă reprezentanți ai unor branduri de renume din industrie, precum Porche, Jeep, Volkswagen, TÜV Rheinland și chiar Bosch, puteți intra în contact cu reprezentanți ai unor firme cu activitate în producerea și comercializare de echipamente pentru încărcarea mașinilor electrice, în fabricarea de mașini pentru minerit, pentru managementul deșeurilor, pentru industria siderurgică etc., autobuze, nave electrice, camioane electrice, biciclete electrice, vehicule comerciale ușoare electrice, cu inițiatorii ’’zebrei’’ inteligente și cu mulți alții. În cadrul vizitei on-site va fi organizată și o testare pentru vehicule convenționale, electrice, precum și pentru vehicule conectate, asistate și automatizate la pista AVL ZalaZONE. organizatorii promit efectuarea unei mari varietăți de teste, pe multe tipuri de vehicule, inclusiv autoturisme, vehicule comerciale, vehicule speciale pentru flote și vehicule cu 2 roți.

Participarea și înregistrarea: Participarea la această misiune economică este gratuită, costurile cu deplasarea și cazarea vor fi suportate de către participanți. Companiile care se vor înregistra la misiunea economică vor beneficia de sprijin din partea unui reprezentant Enterprise Europe Network pe toată durata evenimentului. Vă rugăm să ne comunicați interesul din partea dvs. pentru participarea la această misiune economică, până în 19.05.2022, prin e-mail, la adresa daniela.breazu[at]adrcentru.ro.

În cazul în care doriți doar participare online, organizatorii evenimentului vă oferă posibilitatea de a avea întâlniri B2B în perioada 22-24 mai 2023, iar înscrierea se poate face aici: GreenTech 2023 | Registration (b2match.io)

Sprijin și asistență: Pentru informații suplimentare legate de acest eveniment, dar și pentru aspecte organizatorice, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: email: daniela.breazu[at]adrcentru.ro, tel 0358-401.276, interior 483, persoană de contact Daniela Breazu, Expert, Serviciul Sprijinirea Mediului de Afaceri și Promovare Investiții.