Buget suplimentat pentru trei programe implementate de AIPPIMM

Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii vine in sprijinul sectorului IMM, prin implementarea unor proiecte si programe nationale realizate in concordanta cu masurile adoptate la nivel European. Conform rectificarii bugetare, aprobata prin OUG 13/23.08.2012, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 627/31.08.2012, trei dintre aceste programe beneficiaza de bugete suplimentate, acest lucru creand impact asupra cresterii numarului de beneficiari ai acestor programe:

  • Bugetul Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, a fost suplimentat cu 10.000.000 lei numarul de beneficiari ai acestui program crescand de la minim 72 de beneficiari la minim 172 de beneficiari.
  • Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare – START i s-au alocat in plus, la bugetul existent, 10.000.000 lei, numarul de beneficiari crescand de la minim 92 de beneficiari la minim 192 de beneficiari.
  • Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri – marire bugetara cu 10.000.000 lei, numar crescut de beneficiari de la minim 494 de beneficiari la minim 729 de beneficiari.

In acest context, Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii incurajeaza potentialii beneficiari, sa aplice in numar cat mai mare la aceste programe mentionand ca aceasta suplimentare a bugetelor va conduce la stimularea infiintarii de noi intreprinderi, mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale celor existente, crearea de noi locuri de munca, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale cat mai multor intreprinzatori in scopul implicarii acestora in structuri economice private.

Informatii detaliate cu privire la aceste programe de finantare pot fi obtinute pagina de interne a Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, la adresa: www.aippimm.ro

Documente

AIPPIMM