Bune practici din Regiunea Centru, la „E-mobility trilogy” începând din 30 noiembrie!

ADR Centru va prezenta – la acest amplu eveniment internațional dedicat mobilității durabile – două inițiative ale municipiul Brașov, ca fiind bune practici la nivel european. „E-mobility trilogy” reprezintă o serie de trei evenimente dedicate mobilității durabile, organizate online de Policy Lerning Platform Interreg. Primul eveniment la care ADR Centru va prezenta cele două bune practici va avea loc în 30 noiembrie, care va fi apoi urmat de încă două sesiuni pe 7 decembrie și 14 decembrie.

Regiunile din Europa se confruntă cu o serie de provocări în sprijinirea adoptării mobilității electrice, care va fi o parte esențială a decarbonizării sectorului mobilității, în special pentru transportul urban. Această serie de evenimente va explora mobilitatea electrică din trei perspective  – transport public, infrastructură de încărcare și strategii teritoriale – pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra provocărilor, oportunităților, lecțiilor învățate și bunelor practici reieșite din proiectele: E-MOB, eBussed, EMOBICITY, e-MOPOLI, PROMETEUS și POTENT.

ADR Centru este implicată, alături de alți 8 parteneri din șapte regiuni din Uniunea Europeană, în proiectul E-MOB, care își propune să îmbunătățească politicile și instrumentele de politică de la nivel local și regional care vizează introducerea moblității electrice în transportul public.

Mai multe informații despre seria de evenimente pot fi găsite pe pagina a evenimentului. (la click pe pagina evenimentului să se deschidă siteul acesta https://www.interregeurope.eu/policylearning/news/13171/webinar-trilogy-on-e-mobility/?no_cache=1&cHash=ba9cd3f77fd0d77912593bce9dc47ec8)

 Fiecare webinar are, de asemenea, propria pagină cu mai multe informații și acces la înregistrare. Acestea pot fi găsite aici: