Burse Junior Fulbright Award

Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea competitiei „Junior Fulbright Award to the United States 2012-2013”, prin care studentii, masteranzii, doctoranzii si tinerii cercetatori din Romania au oportunitatea sa participe la programe de master sau cercetare in Statele Unite ale Americii.

Programul Fulbright este cel mai important program de schimburi culturale, stiintifice si educationale desfasurat de Statele Unite ale Americii in intreaga lume. Comisia Fulbright din Romania administreaza acest program si acorda burse pentru cetatenii romani si americani. Prin programul „Junior Fulbright Award to the United States 2012-2013” se ofera burse de un an, ce acopera cheltuielile de transport si asigurare, taxele de scolarizare, precum si indemnizatii lunare de intretinere.

Aplicantii vor fi selectati, printr-un concurs deschis, bazat pe merit, pentru a participa la programe de pregatire si cercetare de calitate, in orice domeniu academic, cu exceptia Medicinii.

Pentru inscrierea in concurs, candidatii trebuie sa completeze un formular online, ce poate fi gasit la adresa: apply.embark.com/student/fulbright/international si sa transmita o serie de documente (scrisoare de recomandare, diploma de licenta sau adeverinta, foaie matricola, impreuna cu traducerile acestora), conform cerintelor programului.

Informații suplimentare despre bursele Fulbright pot fi obtinute accesand pagina de internet a proiectului, la adresa: www.fulbright.ro

Documente

Fulbright