Competiția de planuri de afaceri StartUP Hub Centru: clarificări privind modul de completare a machetei de proiecții financiare

În data de 12 septembrie 2018, ca urmare a întrebărilor formulate de potențialii beneficiari ai concursului de planuri de afaceri aferent proiectului StartUP Hub Centru, s-au emis clarificări privind modul de completare a machetei de proiecții financiare. Pentru a asigura informarea uniformă a participanților la concurs, clarificările respective au fost integrate în machetă, în foaia Informații.

Concursul de planuri de afaceri aferent proiectului StartUP Hub Centru este organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu SC Dad Expertise SRL, în perioada 27 august – 15 octombrie 2018. Proiectul este finanţat prin intermediul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, linia de finanțare România Start Up Plus.

Concursul menționat este deschis participanților la cursurile de dezvoltare antreprenorială organizate în cadrul proiectului StartUP Hub Centru, dar și altor locuitori ai Regiunii Centru (din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu) care nu au participat la aceste cursuri dar care doresc să înceapă o afacere pe cont propriu în mediul urban, într-un domeniu non-agricol.

Prin intermediul acestui concurs, 36 de antreprenori vor putea beneficia de o finanțare în valoare de maxim 177.002 lei pe proiect, echivalentul a aproximativ 38.000 de euro, pentru a-și pune în practică ideea de afaceri.

Metodologia integrală de selecție a planurilor de afaceri este disponibilă la adresa de internet: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=StartHub_MSPA