Competitivitate prin transformare industrială şi inovare; Programe actuale şi viitoare de finanţare: Programul Operaţional Regional 2014-2020, Programul Orizont 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la seminarul de informare „Competitivitate prin transformare industrială şi inovare; Servicii de sprijin pentru companii; Programe actuale şi viitoare de finanţare”, în 11 decembrie 2018 la Alba Iulia.

Companiile care au succes şi înregistrează o creştere rapidă sunt acele companii care utilizează în activitatea curentă soluţii inovative şi tocmai de aceea o proporţie semnificativă a veniturilor acestor companii este generată de produse şi servicii noi sau îmbunătățite calitativ. În acest context, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la seminarul de informare „Competitivitate prin transformare industrială şi inovare; Servicii de sprijin pentru companii; Programe actuale şi viitoare de finanţare”.

Evenimentul se adresează companiilor beneficiare ale finanţărilor din Programul Operaţional Regional 2014-2020 dar şi altor companii care doresc să obțină informații de bază cu privire la conceptul de inovare, modalitatea în care inovarea poate deveni o practică managerială dar și informații cu privire la finanțările disponibile pentru astfel de activități sau serviciile de sprijin în dezvoltarea afacerilor și managementul inovării. Dintre prezentările ce vor fi susținute în cadrul seminarului enumerăm:
Enterprise Europe Network – Servicii pentru inovare şi internaţionalizare a IMM-urilor;
 Exemple de bune practici privind accesarea Programului Orizont 2020 de către companii din regiunea Centru;
 Managementul inovării;
 Sursele de finanțare adresate IMM-urilor disponibile prin intermediul POR 2014-2020;
 Informaţii utile pentru beneficiarii finanţărilor POR 2014-2020 în implementarea contractelor de finanţare.

Seminarul beneficiază de susținere și finanțare din partea rețelei Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor și va avea loc la Alba Iulia, în data de 11 decembrie 2018, începând cu ora 10.00. Locaţia evenimentului vă va fi comunicată în timp util şi va fi publicată pe site-ul ADR Centru până la finalul acestei săptămâni.
Având în vedere că numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă confirmați participarea la eveniment, completând formularul de înregistrare disponibil la următorul link: https://goo.gl/forms/w393TlT1P8tE9rS02 , până la data de 10 decembrie – ora 12.00.

Informații suplimentare cu privire la acest eveniment pot fi solicitate la: ADR Centru: persoană de contact Emil Toma Email: emil.toma@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 465.

Vă mulțumim și așteptăm cu interes confirmarea participării dumneavoastră!

Documente

Agenda`http://www.adrcentru.ro/Document_Files/BNTInformatiiUtile/00003029/n744t_Agenda.pdf