Conferinta europeana eHYDROGENIA

Academia Romana impreuna cu IPA SA, prin sprijinul acordat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Iovarii din Romania, organizeaza in perioada 21-22 septembrie 2009 la Bucuresti, cea de a treia conferinta europeana si internationala eHYDROGENIA – Hydrogen Millenium Convergence.

Gazduita in Aula Magna a Academiei Romane, conferinta va fi presidata de personalitati de renume din Romania si Germania, dintre acestia putand fi amintiti: Prof Univ. Dr. Detlef Stolten – Director al Institutului pentru Cercetari Energetice – Celule de Combustibil – Jülich, Germania, Prof Univ. Dr. Ecaterina Andronescu – Ministru al Educatiei si Cercetarii, Domnul Florin Filip – Vice-presedinte al Academiei Romane, Domnul Florian Udrescu – Manager general al IPA SA, precum si alte nume importante.

Conferinta va fi organizata sub forma unui forum de prezentare a ultimelor idei, descoperiri, inventii si lucrari realizate in domeniul utilizarii Hidrogenului ca sursa de energie regenerabila. Participarea este deschisa profesorilor, studentilor, oamenilor de stiinta, cercetatorilor, organizatiilor si companiilor cu activitate in domeniu, lucrarile/studiile/prezentarile fiind asteptate pana in data de 1 septembrie 2009.

Limba oficiala de desfasurare a conferintei va fi Engleza.

Pentru informatii suplimentare precum si pentru inscrierea la aceasta conferinta, va invitam sa vizitati pagina de internet a organizatorului IPA SA, la secitunea evenimente: http://www.ipa.ro/html/evenimente.html

Documente

Conferinta IPA