Contact – Contract 2020 | Întâlniri B2B | 5 – 7 octombrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 5 – 7 octombrie 2020 la evenimentul de întâlniri B2B „Contact – Contract 2020”, organizat de Camera regională de comerț Brno – Cehia, și alți parteneri cehi și străini aparținând Enterprise Europe Network (EEN).

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la „Contact – Contract 2020”, un eveniment de întâlniri B2B online organizat în 5 – 7 octombrie 2020. Această platformă de cooperare a înlocuit Târgul Internațional de Inginerie (MSV), cel mai important târg industrial din Europa Centrală, cu participarea anuală la peste 1500 de expozanți și 75000 de vizitatori din 59 de țări din întreaga lume.

Principalele subiecte abordate: Inginerie minieră, metalurgică, ceramică, sticlă/ Materiale și componente pentru inginerie mecanică/ Conducte, hidraulică și pneumatică, tehnologie de răcire și climatizare/ Inginerie electrică și electricitate cu curent intens/ Electronică, tehnologie de automatizare și măsurare/ Cercetare, dezvoltare, transfer de tehnologii/ Mașini, scule pentru prelucrarea metalelor și formarea metalelor/ Industria turnării/ Sudare/ Tehnologia de suprafață/ Materiale plastice, cauciuc, compozite/ Produse chimice pentru inginerie. Sunt reprezentate toate domeniile cheie ale industriei și ingineriei electrice.

 Avantajele participarii:

  • nivel ridicat de publicitate
  • parteneri de afaceri noi, clienți și furnizori fără prea mult efort
  • întâlniri virtuale
  • sprijinul nostru ÎNAINTE – ÎN TIMPUL – DUPĂ
  • participare GRATUITĂ

Cum poți participa: Întâlnirile vor avea loc în 5 – 7 octombrie 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală, iar înscrierea se poate face până in data de 2 octombrie 2020 aici.

 Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro