ENREG ENERGIA REGENERABILA®

ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare targ international pentru energie regenerabila si eficienta energetica din Euroregiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa, are loc anual din 2009. Acesta este un eveniment unic in Romania, aducand la un loc interesul a trei tari pentru energie regenerabila: Romania, Ungaria si Serbia.

Cea de a treia editie a ENREG ENERGIA REGENERABILA® va include o serie de conferinte inalta calitate reunind experti romani si internationali din domeniul energiilor regenerabile. Participanti la acest eveniment vor avea posibilitatea sa stabileasca relatii cu specialisti si experti romani si internationali, sa participe la dezbateri de actualitate, sa identifice colaboratori si sa afle ultimele inovatii din domeniul RES.

Evenimentul va fi gazduit la Expo Arad International, in perioada 7-9 aprilie 2011, si va include numeroase conferinte tematice, ce vor viza: Biogazul, Energia regenerabila, Energia din lemn, Hidroenergia, Energia solara, Energia geotermala precum si alte subiecte specifice.

Conferintele vor fi desfasurate in paralel cu Targul de specialitate in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice, peste jumatate din spatiul de expunere fiind deja ocupat de companii de profil din Austria, Bulgaria, Cehia, Elvetia, Germania, Ungaria, Italia si Romania.

Inregistrarea la acest eveniment este deschisa tuturor organizatiilor sau persoanelor interesate de acest domeniu, informatii suplimentare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.enreg-expo.com/ .

Documente

Enreg - Arad 2011