ESPA 2

Fundatia Centru Educational Soros din Miercurea Ciuc, jud Harghita implementeaza la nivel regional proiectul ESPA 2, avand ca obiectiv principal sprijinirea IMM-urilor din Europa Centrala si de Est in stabilirea de contacte de afaceri.

Proiectul este coordonat de Warsaw Academy of Computer Science, Management and Administration din Polonia si este implementat in cadrul unui parteneriat international format din institutii din Spania, Bulgaria, Romania, Cehia si Letonia.

In cadrul proiectului au fost dezvoltate si puse la dispozitia IMM-urilor din Europa urmatoarele produse:

  • ESPA Base – o baza de date cu companii din urmatoarele tari: Spania, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia si Ungaria
  • ESPA Info – o colectie de informatii/documente utile
  • ESPA Dictionar – dictionar de afaceri spaniol – roman – maghiar – bulgar – ceh – estonian – polonez – letonian – lituanian – slovac – englez.
  • ESPA Invata – Curs de limba spaniola de afaceri
  • ESPA Societate – Instrument de retea sociala pentru companii interesate in cooperarea internationala in cadrul Uniunii Europene.
  • ESPA B2B – Platforma de internet pentru facilitarea comunicatiei dintre IMM-uri din Europa Centrala si de Est si antreprenorii din Spania.

Va invitam sa accesati aceste produse si sa aflati mai multe despre proiectul ESPA 2, vizitand pagina de internet www.espa2.eu , sau contactand Fundatia Centru Educational Soros din Miercurea Ciuc – link: www.sec.ro

Documente

ESPA2