Eveniment de Brokerage – „II-nd Technology and Business Cooperation Event”

Camera de Comert si Industrie din Valencia, in colaborare cu Centrul Tehnologic din domeniul Energiei (ITE), organizeaza in perioada 16-17 Februarie 2011, in Valencia – Spania, evenimentul „II-nd Technology and Business Cooperation Event”.

Evenimentul va avea o amploare deosebita, ingloband 3 targuri internationale ce vor viza 3 domenii conexe:

  • Energie – „EGÉTICA-EXPOENERGÉTICA”
  • Apa, solul, aerul, deseurile si tehnologiile si serviciile aferente acestora: „ECOFIRA”
  • Managementul eficient al apei: EFIAQUA”

Unul dintre principalele avantaje ale acestui complex eveniment este acela ca va constitui o platforma deschisa de comunicare si schimb de experiente, reunind companii, cercetatori si experti din toate cele 3 domenii.

Participarea la acest eveniment este deschisa tuturor organizatiilor si expertilor de profil din Regiunea Centru si nu implica taxe de acces. Termenul limita pentru inregistrarea si transmiterea profilelor este 3 februarie 2011, iar pentru solicitarea de intalniri bilaterale 9 februarie 2011.

Informatii suplimentare privind acest eveniment, conditiile de participare, precum si formularul de inscriere, pot fi obtinute accesand pagina de internet a evenimentului la adresa: http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/public/bemt/home.cfm?eventid=2460, sau in mod direct la coordonatele de contact: Camera de Comert si Industrie Valencia, Persoana de contact: Santiago Mata, Email: seimed@camaravalencia.com.

Documente

Eveniment EEN