Eveniment de brokeraj online dedicat companiilor din industria alimentară | Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking | 7–10 septembrie 2020

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru aduce în atenția dumneavoastră oportunitatea de a participa exclusiv online la evenimentul internațional de afaceri ”Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking event care va avea loc în perioada 7 – 10 septembrie 2020.

Riga Food este o platformă care reunește companii, producători și furnizori de produse și servicii din industria alimentară. Evenimentul de brokeraj va fi organizat cu sprijinul Enterprise Europe Network și se va desfășura exclusiv online în contextul celui mai important eveniment dedicat industriei alimentare din zona Mării Baltice – Riga Food. Companiile participante la eveniment vor avea posibilitatea de a participa la întâlniri de afaceri de tip B2B și de a identifica noi parteneri de afaceri de la nivel internațional.

Astfel, companiile din industria alimentară, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor fi organizate pe parcursul evenimentului ”Riga Food 2020 – Virtual Matchmaking event”, sunt invitate să se înscrie accesând următorul link https://rigafood2020.b2match.io/. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută accesând link-ul https://rigafood2020.b2match.io/  până cel târziu în 9 septembrie 2020.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf@adrcentru.ro.