Eveniment: ”Sprijin pentru finanțarea afacerilor în perioada 2014 – 2020” | Cooperare prin clustere | Internaționalizare

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Clusterul Regional al Lemnului PRO WOOD și cu organizatorii Târgului EXPOWOOD 2016, organizează în data de 21 aprilie 2016 la Brașov, evenimentul „Sprijin pentru finanțarea afacerilor în perioada 2014 – 2020”.

Evenimentul se va desfășura în cadrul celei de-a XV-a ediții a Târgului Internațional de Industria Lemnului și Exploatări Forestiere – EXPOWOOD și se adresează companiilor prezente la târg dar și altor companii din industria lemnului din Regiune, interesate să afle mai multe despre sursele de finanțare disponibile pentru perioada 2014-2020.

În calitate de organizație membră Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru oferă IMM-urilor din Regiunea Centru, o gamă largă de servicii de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor și inovare. În acest context și în vederea încurajării şi stimulării înfiinţării şi dezvoltării de întreprinderi mici şi mijlocii în sectoarele prioritare ale industriei și serviciilor, ADR Centru dorește să ofere audienței, formată în special din companii din Regiunea Centru, informații cu privire la sursele de finanțare disponibile la nivel național și regional pentru companiile din industria lemnului.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Evenimente și Conferințe ”LUX DIVINA” – Sala Parc, din Brașov, str. 13 Decembrie 96, în data de 21 aprilie 2016, și reprezintă o oportunitate optimă pentru firmele participante de a afla cele mai noi informații despre sursele de finanțare disponibile la nivel național pentru IMM-uri.

Firmele interesate să participe la acest eveniment, sunt invitate să se înregistreze accesând Formularul de înregistrare, până la data de 15 aprilie 2016.

Informații suplimentare cu privire la acest eveniment pot fi solicitate la:

ADR Centru: persoană de contact Burduf Dumitrița – expert programe ADR Centru, Email: dumitrita.burduf@adrcentru.ro, telefon 0358 401 276, Interior 464;
Clusterul PROWOOD: persoană de contact Andrea Sulyok-Pál, asistent manager, E-mail: prowoodcluster@gmail.com, telefon: 0757 574 380.