Evenimente internaţionale şi oportunităţi de colaborare în domeniul medical

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi Inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă face cunoscute două dintre evenimentele internaţionale de afaceri la care puteţi beneficia de sprijinul nostru și vă invită să consultați cele mai noi propuneri de parteneriat prezentate pe platforma Enterprise Europe Network:

Evenimente internaționale

1. BULMEDICA – Expoziție internațională în sectorul medical | Sofia, Bulgaria | 15-17 Mai 2019

BULMEDICA este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului medical din Bulgaria. Tema expoziției din acest an o reprezintă sectoarele Dermatologie & Estetică, cu accent pe cele mai recente noutăți din dermatologie și medicina estetică.

Evenimentul se adresează companiilor și specialiștilor din cele două sectoare și oferă acestora oportunitatea de a se întâlni și de a participa la schimburi de experiență și informații în ceea ce privește cele mai noi tendințe din domeniile dermatologie și estetică, tehnologiile, produsele și mărcile create, dar și de a identifica noi parteneri de afaceri.

Evenimentul se adresează producătorilor, importatorilor, agenților, distribuitorilor și comercianților de:
• Echipamente, aparate și mobilier pentru dermatologie și estetică
• Dispozitive de diagnostic și tratament pentru dermatologie
• Instrumente și consumabile specializate pentru dermatologie și estetică
• Lasere și produse de terapie cu lumină
• Produse cosmetice și produse farmaceutice dermatologice
• Produse dermo-cosmetice și de îngrijire a pielii
• Produse dermo-cosmetice și de îngrijire a corpului
• Tratamente anti-îmbătrânire și proceduri de întinerire a pielii

Companiile interesate să participe la acest eveniment, în calitate de vizitator sau cu stand, sunt inivitate sa se înregistreze, până în 14.05.2019, accesând următorul link http://bulmedica.bg/index.php/en/exibitors/book-a-stand

2. MedtechLIVE 2019 – Eveniment de Matchmaking “MedTech Summit Partnering” organizat în contextul MedTecLIVE 2019 | Nürnberg, Germania | 21 – 23 mai 2019

În perioada 21 – 23 mai 2019 la Nürnberg, în Germania va avea loc evenimentul MedtecLIVE, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa dedicate tehnologiilor medicale.

În contextul MedTecLIVE 2019, organizația Bayern Innovativ – Bayerische Gesellschaft Fur Innovation Und Wissenstransfer Mbh va organiza evenimentul de Matchmaking "Medtech Summit Partnering". Evenimentul de Matchmaking va fi susținut de Enterprise Europe Network și va fi dedicat tuturor companiilor prezente la eveniment. Producătorii și distribuitorii din sectorul tehnologiilor medicale, prezenți la târg, vor avea posibilitatea de a participa la evenimentul de Matchmaking, care se va desfășura sub forma unor întâlniri de afaceri de tip B2B. Întâlnirile de afaceri vor avea o durată de 30 de minute și se vor desfășura după-amiaza între orele 12 și 17.

Înregistrarea pentru evenimentul de Matchmaking precum și programarea întâlnirilor de afaceri poate fi făcută online accesând platforma https://medtech-summit.com/partnering.html până în 15 mai 2019.

Oportunităţi de colaborare

O companie din Turcia specializată în ortopedie caută echipamente pneumaflex


O companie din Turcia specializată în ortopedie caută echipamente pneumaflex, care ajută la corectarea poziției piciorului. În baza unui acord comercial, compania va achiziționa periodic aceste echipamente. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați profilul companiei disponibil aici.

      • Un producător și designer sloven al unui produs care ajută la prevenirea sindromului de tunel carpian caută producători de carcase din plastic


O companie slovenă care activează în industria medicală a dezvoltat un produs de masaj a încheieturii mâinii, care ajută la ameliorarea durerii încheieturii sau a sindromului de tunel carpian datorită muncii prelungite la calculator. Compania caută producători de carcase din plastic pentru acest produs prin încheierea unui acord de fabricație. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați profilul companiei disponibil aici.

  • O companie maghiară specializată în distribuția de dispozitive medicale, caută produse pentru a-și completa gama

Un IMM maghiar, specializat în distribuția produselor medicale (dispozitive medicale), dorește să își lărgească gama de produse cu diferite dispozitive medicale prin intermediul unor colaborări bazate pe servicii de intermediere comercială. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați profilul companiei disponibil aici.

Parteneriate în proiecte

H2020-FETOPEN-01-2018-2019-2020: IMM-uri cu experiență în ingineria 3D tisulară sunt căutate pentru un proiect de îmbunătățire a performanței sănătății și a reproducerii la oameni și animale
Un centru de cercetare spaniol care activează în agricultură și zootehnie pregătește o propunere pentru apelul H2020-FETOPEN-01-2018-2019-2020. Proiectul va dezvolta un model de cultură celulară 3D pentru sistemului de reproducere feminin (uman, bovin, porcin și câine), cu scopul de a îmbunătăți performanțele sănătății și a reproducerii la oameni și animale. Partenerii căutați sunt IMM-urile cu experiență în ingineria țesuturilor reproductive 3D. Detalii…

ȘTIAȚI CĂ?

MINICARE HNL a obținut premiul "Horizon" de 1 milion de euro pentru un test de sânge prelevat din deget, care poate diagnostica în mai puțin de zece minute o infecție bacteriană și poate identifica dacă un pacient poate fi tratat în siguranță fără antibiotice.

Dispozitivul măsoară cantitatea de Neutrofil Lipocalin Uman (HNL) dintr-un singur strop de sânge preluat din vârful degetului și poate utiliza nivelurile detectate pentru a determina dacă pacientul de la care a provenit probele de sânge suferă de o infecție bacteriană sau virală. Detalii…

Sprijin şi asistenţă – informaţii suplimentare: Gabriela Țârău, tel: 0358-401.276, int. 466 gabriela.tarau@adrcentru.ro

Documente

N