Expocity.net – Oportunitati de afaceri in cadrul unui nou sistem economic si comercial de nivel mondial

Consortiul Enterprise Europe Network Ungaria a incheiat recent un acord cu Expocity Ltd., in favoarea beneficiarilor retelei EEN, pentru a-i ajuta sa devina membri ai unui nou sistem economic si comercial de nivel mondial.

Expocity Ltd. a dezvoltat primul sistem comercial virtual profesionist, multingv si non-stop din lume, destinat in special companiilor europene. Acest sistem a fost numit Expocity.net.

In conditiile actualei situatii economice, antreprenori si in special intreprinderile mici si mijlocii, suporta cu dificultate costurile de calatorie, de inregistrare, expozitionale, precum si alte taxe impuse de participarea la diversele targuri, expozitii si intalniri de afaceri. O modalitate pentru a reduce aceste costuri este reprezentata de piata economica virtuala Expocity, acoperita in prezent, in procent de 98% de oferte din China si Asia. Simpla prezenta in acest sistem virtual reprezinta un avantaj major pentru orice companie europeana.

Ca urmare a negocierilor realizate de consortiul Enterprise Europe Network Ungaria, Expocity Ltd. ofera membrilor retelei EEN, posibilitatea de a deveni membrii ai Expocity.net si a folosi avantajul prezentei in acest sistem, in beneficiul companiilor de la nivel regional.

Informatii suplimentare despre acest sistem virtual pot fi obtinute de la profesionistii Expocity.net, accesand pagina de internet http://expocity.net/, sau la coordonatele de contact: Email support@expocity.net, Tel. +36 20 962 27 12.

Documente

Expocity