EXPOWOOD 2013 – Eveniment international de brokerage

Va amintim ca in cursul lunii mai 2013, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, EURESESRCH din Elvetia si Catt Innovation Management GmbH din Austria organizeaza Evenimentul International de Brokerage EXPOWOOD 2013, vizand domeniile industriei lemnului si exploatarii forestiere.

Evenimentul va fi gazduit, in cadrul celei de-a 13-a editii a Expozitiei Internationale din Industria Lemnului si Exploatarii Forestiere – EXPOWOOD 2013, ce va avea loc in Sala de Expozitii Roman din Brasov, str. Poienelor, sub organizarea revistei Intarzia&Castor.

Evenimentul de brokerage consta in organizarea de intalniri bilaterale intre firmele romanesti si firmele straine participante la expozitie si la evenimentul de brokerage, intr-un cadru organizat in care reprezentantii companiilor pot beneficia de asistenta specializata din partea organizatorilor in alegerea partenerilor de discutie precum si de servicii de interpretariat gratuite.

Participarea in cadrul evenimentului de brokeraj va ofera o serie de avantaje dintre care cel mai important este contactul cu un numar mare de operatori straini din domeniul lemnului, la eveniment urmand sa participe companii din Austria, Cehia, Elvetia, Germania, Polonia si Romania. Iata cateva dintre acestea:

  • Konrad Forsttechnik (Austria)
  • Training Forest Enterprise Masaryk Forest Křtiny – TFE Krtiny (Cehia)
  • QuickWood (Germania)
  • Reincke Naturfarben GmbH (Germania)
  • Schuko H. Schulte Sudhoff &Co KG (Germania)
  • MHS Serwis (Polonia)
  • Wyssen Seilbahnen Ag (Elvetia)

Alte avantaje constau in identificarea unor potentiali parteneri de afaceri si/sau transfer tehnologic, promovarea proprie ca potential partener de afaceri, analiza pietei interne si externe, a cererii si a ofertei, aceste elemente contribuind la imbunatatirea strategiei companiei sau a planului de afaceri.

Întâlnirile cu firmele străine pot fi programate în perioada 22-24 mai, prin completarea formularului de înregistrare la evenimentul de brokerage, care se găseşte pe site-ul ADR Centru: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=Expowood2013RO .

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactați la coordonatele: Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, E-mail: andreea.potinteu@adrcentru.ro, persoană de contact Andreea Potinteu. De asemenea, va invitam sa vizitați pagina de internet a Târgului EXPOWOOD 2013, la adresa: http://www.expowood.ro.

Documente

Expowood