EXPOWOOD 2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, EURESESRCH din Elvetia si Catt Innovation Management GmbH din Austria organizeaza in perioada 23-24 mai 2013, Evenimentul International de Brokerage EXPOWOOD 2013 vizand domeniile industriei lemnului si exploatarii forestiere.

Evenimentul va fi gazduit, in cadrul celei de-a 13-a editii a Expozitiei Internationale din Industria Lemnului si Exploatarii Forestiere – EXPOWOOD 2013, ce va avea loc in Sala de Expozitii Roman din Brasov, sub organizarea S.C. Imageline SRL.

Evenimentul de brokerage consta in organizarea de intalniri bilaterale intre firmele romanesti si firmele straine participante la expozitie si la evenimentul de brokerage, intr-un cadru organizat in care reprezentantii companiilor pot beneficia de asistenta specializata din partea organizatorilor in alegerea partenerilor de discutie precum si de servicii de interpretariat gratuite.

Participarea in cadrul evenimentului de brokeraj va ofera o serie de avantaje dintre care cel mai important este contactul cu un numar mare de operatori straini din domeniul lemnului, la eveniment urmand sa participe companii din Austria, Cehia, Elvetia, Germania, Polonia si Romania. Alte avantaje constau in identificarea unor potentiali parteneri de afaceri si/sau transfer tehnologic, promovarea proprie ca potential partener de afaceri, analiza pietei interne si externe, a cererii si a ofertei, aceste elemente contribuind la imbunatatirea strategiei companiei sau a planului de afaceri.

Pentru inregistrare dar si pentru informatii suplimentare cu privire la acest eveniment, va invitam sa ne contactati la coordonatele: Emil Toma, Expert Programe, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, Tel: 0358 – 401.276, Fax: 0258 – 818.613, E-mail: emil.toma@adrcentru.ro. De asemenea, va invitam sa vizitati pagina de internet a Targului EXPOWOOD 2013, la adresa: http://www.expowood.ro

Documente

Expowood