Food Connections 2020 | Eveniment de brokeraj online dedicat companiilor din industria agro-alimentară | 17-24 septembrie 2020

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați exclusiv online la evenimentele de afaceri organizate în perioada 17-24 septembrie 2020 în cadrul ”Food Connections 2020.

Food Connections 2020 va fi organizat de Clusterul Wagralim, din Belgia, în parteneriat cu Enterprise Europe Network, pe parcursul evenimentului fiind planificate trei seminarii tematice și trei sesiuni de întâlniri de afaceri de tip B2B. Companiile interesate vor avea posibilitatea de a participa atât la seminariile care vor aborda următoarele teme: reziliența în afaceri, proteinele vegetale și tranziția către plante, e-marketing și comerț electronic, precum și la întâlniri de afaceri pe parcursul cărora vor putea identifica parteneri de afaceri sau stabili cooperări cu companii din Belgia și nu numai.

Evenimentele se adresează companiilor care activează în industria agro-alimentară, în sectoare precum: ambalaje, ingrediente, soluții IT, marketing și comunicare, distribuție, training. Cei interesați să participe la seminariile tematice și întâlnirile de afaceri de tip B2B organizate pe parcursul evenimentului ”Food Connections 2020”, sunt invitați să se înscrie accesând următorul link https://foodconnections.b2match.io/ până cel târziu 14 septembrie 2020. Participarea la eveniment este gratuită.

Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitritaburduf@adrcentru.ro.