International Forum Mechatronics 2020 | Întâlniri B2B | 23 septembrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 23 septembrie 2020 la evenimentul de întâlniri B2B International Forum Mechatronics 2020”, eveniment inițiat de Business Upper Austria, cu sprijinul Enterprise Europe Network.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la „International Forum Mechatronics 2020”, un eveniment de întâlniri B2B online organizat în 23 septembrie 2020. Întâlnirile B2B sunt o parte importantă a conferinței „International Forum Mechatronics”, oferind participanților oportunitatea de a identifica potențiali parteneri de afaceri și de a iniția colaborări la nivel internațional.

Temele abordate în cadrul acestui eveniment de matchmaking sunt: DEZVOLTARE PRODUS DIGITAL/ DIGITAL TWINS/ MODELARE & SIMULARE/ DETECTARE/ SISTEME MECATRONICE/ AUTOMATIZARE ȘI ROBOTICĂ/ PRODUCȚIE SMART/ INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ PENTRU INDUSTRIE/ SERVICII INDUSTRIALE ȘI ÎNTREȚINERE

Avantajele participării:

  • Publicați și prezentați proiecte, produse, servicii sau know-how
  • Inițiați contacte și cooperări (transfrontaliere) într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor
  • Găsiți noi parteneri comerciali / tehnologici / de cercetare
  • Obțineți cele mai recente informații despre rezultatele și tendințele cercetării industriale
  • Întâlniți și împărtășiți opinii cu experți și cercetători din industrie

Cum poți participa: Întâlnirile vor avea loc online în 23 septembrie 2020, prin intermediul unei  platforme dedicate întâlnirilor virtuale, iar înscrierea se poate face până in data de 21 septembrie 2020 aici. Participarea la eveniment este gratuită. Participanții vor avea posibilitatea de a selecta partenerii de discuție și de a face schimb de idei privind proiectele și produsele lor pe parcursul unor întâlniri de aprox. 20 de minute. Pentru a participa, trebuie să vă înregistrați, să completați un profil al companiei/organizației și să selectați potențiali parteneri interesați. La eveniment pot participa: Întreprinderi, Start-Up-uri, Instituții de cercetare, Universități, Clustere, Asociații / Agenții publice.

Sprijin și asistență: noi, echipa ADR Centru vă stăm la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.