Gamesmatch 2020 | Întâlniri virtuale pentru noi colaborări în industria jocurilor | 25 – 27 august 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 25 – 27 august 2020 la evenimentul de întâlniri de afaceri online ’Gamesmatch 2020’, organizat ca parte a celei mai mari expoziții din industria jocurilor,  eveniment organizat de Zenit cu sprijinul Enterprise Europe Network.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la ’Gamesmatch 2020’ un eveniment online de întâlniri de afaceri, organizat în 25 – 27 august 2020. ’Gamesmatch 2020’ are loc în cadrul celui mai mare târg de jocuri, GAMECOM, doar digital, în acest moment. Evenimentul este organizat pentru a opta oară și oferă dezvoltatorilor, editorilor, investitorilor un mod unic și eficient de a accelera întâlnirile de afaceri.

Gamescom este cea mai mare expoziție de comerț din lume în industria jocurilor, târgul va reuni jucători profesioniști și individuali, de asemenea, este o platformă pentru companiile de jocuri de a-și prezenta ultimele produse și de a căuta proiecte viitoare și parteneri de cooperare. Grupul țintă sunt dezvoltatorii de jocuri, editorii, investitorii, furnizorii de servicii legate de jocuri, universitățile și institutele de cercetare, precum și companiile interesate de gamificare. Evenimentul nu este deschis serviciilor de asistență generală pentru afaceri, companiilor generale de externalizare IT și studenților.

Gamesmatch este un mod rapid și ușor de a întâlni potențiali parteneri de cooperare pentru:

  • extinderea rețelei profesionale
  • stabilirea contactelor transfrontaliere pentru parteneriate pe termen lung
  • prezentarea, discutarea și dezvoltarea proiectelor la nivel internațional
  • întâlnirea jucătorilor care oferă servicii și produse complementare
  • a asculta ultimele știri despre industria jocurilor.

Avantaje: Acest eveniment virtual prezintă o platformă ideală pentru identificarea potențialilor  parteneri de cooperare, prin întâlniri pre-aranjate de 20 de minute, cu o comunitate internațională formată din peste 200 de participanți. Pur și simplu trebuie să vă înregistrați, să vă prezentați compania sau organizația online și să selectați parteneri interesanți înainte de eveniment.

Cum poți participa: Întâlnirile vor avea loc în perioada 25 – 27 august 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală, iar înscrierea se poate face până in data de 24 august 2020 aici. Participarea la eveniment este gratuită. Vă rugăm să rețineți că numărul de participanți este limitat.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.