I Brokerage Event – Innovation in Bioenergy

Asociatia Spaniola a Bioenergiei – AVEBIOM organizeaza in perioada 26 – 28 Octombrie 2010, la Valladolid – Spania, evenimentul de brokerage: I Brokerage Event – „Innovation in Bioenergy”.

Evenimentul este deschis participarii organizatiilor si intreprinderilor cu obiect de activitate in domeniul bioenergiei, precum si universitatilor si centrelor de cercetare interesate de acest domeniu.

Aceste intalnirii vor facilita schimbul de informatii, cunostinte, metode si tehnologii in domeniul bioenergiei si vor constitui o oportunitate reala de a crea legaturi de cooperare si parteneriat, cu firme si organizatii cu profil similar din intreaga Europa.

Evenimentul va fi gazduit in incinta „International Traid Fair of Valladolid” – Spania concomitent cu cel de-al 5-lea Congres International de Bioenergie.

Inregistrarea la acest eveniment este deschisa organizatiilor si intreprinderilor de profil din Regiunea Centru, conditiile de participare, precum si formularul de inscriere, putand fi consultate accesand pagina de internet a evenimentului: http://www.avebiom.org/congreso/pub_bro_tex.php .

Pentru informatii suplimentare privind acest eveniment, puteti, de asemenea, contacta in mod direct, Asociatia Spaniola a Bioenergiei – AVEBIOM, la coordonatele de contact: Silvia Lopez — Email: silvialopez@avebiom.org.