INNOVATION VILLAGE 2020| Întâlniri B2B | Economie circulară și energie inteligentă | 7 – 8 octombrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 7 – 8 octombrie 2020 la VIRTUAL BROKERAGE EVENT @ INNOVATION VILLAGE 2020, eveniment având ca temă economia circulară și energia inteligentă, organizat de ENEA, partener Enterprise Europe Network (EEN).

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la VIRTUAL BROKERAGE EVENT @ INNOVATION VILLAGE 2020 în 7 – 8 octombrie 2020, organizat de ENEA, partener al Consorțiului BridgEconomies, în colaborare cu partenerii naționali și internaționali ai rețelei EEN și Centrul regional EIT pentru materii prime din sudul Italiei, face parte din programul celei de-a cincea ediții Innovation Village, principalul eveniment din centrul-sudul Italiei dedicat promovării inovației.

Principalele subiecte abordate:
Evenimentul se adresează IMM-urilor, start-up-urilor, universităților, centrelor de cercetare și părților interesate implicate în următoarele subiecte:

  • Economie circulară
  1. Eco design
  2. Utilizarea și gestionarea eficientă a resurselor în procesele de producție
  3. Reciclarea deșeurilor
  4. Managementul integrat al resurselor de apă
  • Energie inteligentă
  1. Energie regenerabilă
  2. Eficiență energetică
  3. Rețea inteligentă și stocare a energiei Smart City și mobilitate urbană

Avantajele participării: Faceți cunoștință cu potențiali parteneri de cooperare angajați în economia circulară, energia inteligentă și obiectivele de dezvoltare durabilă in două zile de întâlniri bilaterale transnaționale între companii, universități, centre de cercetare și părți interesate, dedicate problemelor de dezvoltare durabilă, economie circulară și energie inteligentă, cu scopul de a identifica oportunități pentru parteneriate tehnologice și comerciale, lansarea de proiecte de colaborare și cercetare, interceptarea afacerilor oportunități pe piețe noi.

Cum poți participa: Din cauza urgenței COVID-19, evenimentul va avea loc online. Veți putea participa la întâlnirile 1:1 într-un mod confidențial din confortul stației dumneavoastră de lucru, prin platforma b2match dedicată evenimentului, aceeași folosită pentru înregistrarea și selectarea întâlnirilor, fără a fi nevoie de software suplimentar. Întâlnirile vor avea loc în 7 – 8 octombrie 2020, iar înscrierea se poate face până in 2 octombrie 2020 aici.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.