INNOVATION VILLAGE 2021 I Întâlniri B2B I 24 iunie – 5 noiembrie 2021

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 24 iunie – 5 noiembrie 2021 la VIRTUAL BROKERAGE EVENT @ INNOVATION VILLAGE 2021, organizat de ENEA, partener Enterprise Europe Network (EEN).

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la VIRTUAL BROKERAGE EVENT @ INNOVATION VILLAGE 2021,  în 24 iunie – 5 noiembrie 2021, eveniment organizat de ENEA, partener al Consorțiului BridgEconomies, în colaborare cu partenerii naționali și internaționali ai rețelei EEN și Centrul regional EIT pentru materii prime din sudul Italiei.

Evenimentul va avea loc în două sesiuni, în ambele fiind organizat un atelier tematic deschis și mai multe întâlniri B2B:

  • 24-25 iunie 2021: destinat temelor referitoare la economia verde, energetică și circulară
  • 04-05 noiembrie 2021: concentrat în principal pe Deep Tech.

Principalele subiecte abordate:
Evenimentul se adresează IMM-urilor, start-up-urilor, universităților, centrelor de cercetare și părților interesate implicate în următoarele subiecte:

  • Economie circulara și energie inteligentă: Energia digitală/ Eco design/ Utilizarea și gestionarea eficientă a resurselor în procesele de producție/ Eficienta energetica/ Mobilitate ecologică – Mobilitate urbană/ Pile de combustibil cu hidrogen/ Managementul integrat al resurselor de apă/ Baterii noi/ Reciclarea deșeurilor/ Energie regenerabila/ Oraș inteligent și clădire inteligentă/ Rețea inteligentă și stocare a energiei
  • Deep Tech: Biotehnologie/ Tehnologie curată/ Calcul, calcul cuantic/ Servicii de apărare și securitate/ Alimente – Agritech/ Chimie verde/ TIC, IoT, AI/ Știința vieții/ Învățare automată/ Materiale noi /Robotica

Avantajele participării: Evenimentul oferă o oportunitate unică de a întâlni companii, startup-uri, centre de cercetare care lucrează la dezvltarea de noi tehnologii pentru tranziția ecologică și energetică. Cererea de inovație din partea instituțiilor și orașelor, noile aplicații oferite de IMM-uri și provocările tehnice cu care se confruntă companiile mari au crescut, iar scopul acestui eveniment este să răspundă acestor cereri prin identificarea de oportunități pentru parteneriate tehnologice și comerciale, lansarea de proiecte de colaborare și cercetare, găsirea de oportunități pe piețe noi.

Cine poate participa: Companiile, universitățile, centrele de cercetare și părțile interesate, angajate în problemele de dezvoltare durabilă, economie circulară și energie inteligentă, mobilitate inteligentă și durabilă, tehnologia profundă sunt binevenite.

Cum poți participa: Din cauza urgenței COVID-19, evenimentul va avea loc online. Întâlnirile vor avea loc în 24 – 25 iunie 2021 și 4 – 5 noiembrie 2021, iar înscrierea se poate face aici.

Sprijin și asistență: Noi, echipa ADR Centru îți stăm la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.