Evenimente de afaceri & întâlniri B2B în domeniul sănătății, în perioada 18 aprilie – 17 mai 2023

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de organizație membră a Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea de sprijin pentru afaceri și inovare – aduce în atenția antreprenorilor din domeniul sănătății, oportunitatea de a participa la întâlniri de afaceri organizate în cadrul a două evenimente de matchmaking, care se vor desfășura în perioada 18 aprilie – 17 mai 2023. Participând la aceste evenimente, companiile și organizațiile din domeniul sănătății au ocazia să-și găsească parteneri de afaceri.

Cu sprijinul Enterprise Europe Network, rețeaua europeană care sprijină companiile și antreprenorii să se dezvolte și să inoveze la nivel internațional, cu servicii dedicate dezvoltării afacerilor vor fi organizate ONLINE și ONSITE, două evenimente de matchmaking în domeniul sănătății: digitalHealthCapital @DMEA2023 și BIONALE 2023.

digitalHealthCapital @DMEA2023 se va desfășura în perioada 18-28 aprilie 2023 în contextul celui mai important eveniment european în domeniul sănătății și va reuni reprezentanți de companii, universități și institute de cercetare care caută potențiali parteneri pentru afaceri sau proiecte de cercetare și dezvoltare. Sunt vizate următoarele domenii: soluții IT pentru cabinete medicale, laboratoare și radiografii, software pentru spitale, clinici de reabilitare și centre de îngrijiri, hardware și infrastructură IT, soluții de comunicare, soluții de telemedicină, tehnologii medicale.

BIONALE 2023, cel mai mare eveniment de networking dedicat industriei sănătății din regiunea capitalei Germaniei, se va desfășura în perioada 16-17 mai 2023 și va reuni reprezentanți din mediul academic și industrie cu scopul de a identifica noi parteneri de afaceri. Evenimentul este dedicat în special companiilor și instituțiilor de cercetare din regiune și nu numai care caută parteneri pentru afaceri și dezvoltare de proiecte de cercetare.

Cele două evenimente de matchmaking vor facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip B2B și discuții cu scopul de a sprijini încheierea de parteneriate comerciale, găsirea de parteneri pentru proiecte comune, explorarea de noi piețe, precum și schimbul de cunoștințe și idei.

Companiile active în domeniile precizate anterior, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor avea loc în contextul celor două evenimente sunt invitate să se înscrie accesând pagina de internet a evenimentelor. Tot acolo sunt disponibile detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri.

Participarea la întâlnirile de afaceri organizate ONLINE în cadrul celor două evenimente este gratuită, iar înscrierea poate fi făcută accesând:

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu informații suplimentare privind acest eveniment, sprijin pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.