Întâlniri de afaceri on-line: “AutoSensMATCH – 14 septembrie 2020”, organizate cu sprijinul EEN

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în data de 14 Septembrie 2020 la evenimentul de întâlniri de afaceri online: „AutoSensMATCH”, eveniment inițiat și găzduit de Hub Brussels cu sprijinul Enterprise Europe Network.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită la evenimentul de brokeraj online „AutoSensMATCH”, organizat de HUB Brussels cu sprijinul Enterprise Europe Network, cu o participare consistentă a firmelor din Belgia, Germania, Europa și a altor participanți de la nivel internațional. Prin participare puteți să vă programați întâlniri cu firme mari (de exemplu, Panasonic, BMW, Intel, Nissan, Ford, Apple, Honda, Google), care vor fi utilizate ca pârghie pentru un eveniment de „match Hunters Innovation” conceput pentru corporații cu nevoi tehnologice care caută furnizori de soluții în rândul IMM-uri. Va exista tradiționalul eveniment B2B de întâlniri online, precum și secțiunea Innovation Hunters.

Creat în 2016, AutoSens este liderul tehnic mondial pentru sisteme avansate de asistență pentru șoferi (ADAS) și tehnologie autonomă de percepție a vehiculelor. Evenimentul reunește prezentări tehnice interesante, o audiență formată din ingineri seniori și mediul de afaceri. Ca tradiție, acest summit are loc pe ambele părți ale Atlanticului, cu evenimente în Detroit, SUA și Bruxelles, Belgia.

Principalele domenii de interes: Automotive/ Camere de monitorizare GSP/ LiDAR/ Radar/ Senzori/ Procesarea imaginii/ Monitorizarea în cabină/ Testare și validare/ Certificare și standarde.

Cine poate participa: IMM-uri și organizațiile de cercetare, alte organizații interesate.

Avantajele participării:

  • Publicați și prezentați produsele, proiectele, serviciile sau nevoile dvs. de inovare
  • Generați oportunități proaspete și întâlniți noi parteneri și clienți într-un mod eficient și rentabil
  • Descoperiți produse și servicii noi
  • Formați idei pentru proiecte noi
  • Întâlniți furnizori noi
  • Aflați despre ultimele tendințe

Cum poți participa: Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierea poate fi făcută accesând link-ul https://automatch.b2match.io/home până cel târziu în 7 septembrie 2020. 

Sprijin și asistență:

Echipa Enterprise Europe Network din ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrarea pe platforma de matchmaking, dar și cu alte servicii.

Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.