Intalniri de brokerage in domeniul energetic

Consortiul Business Suport for North-East Poland organizeaza in data de 19 noiembrie 2009, in cadrul evenimentului Energetics 2009, desfasurat la Lublin, o serie de intalniri de brokerage intre companii de pe teritoriul intregii Europe.

Intalnirile de brokerage ofera o oportunitate deosebita pentru reprezentantii mediului de afaceri de a identifica si crea legaturi de cooperare si parteneriat. Participarea la aceste intalniri este gratuita.

Intalnirile de brokerage vor fi programate din timp si vor lua forma unor intalniri de tip Business-to-Business (B2B), organizate in cadrul unor sesiuni a 30 de minute. Potentialii participanti trebuie sa precompleteze un profil al companiei sau institutiei si sa il transmita organizatorilor. Pe baza informatiilor prezentate in cadrul acestor profile, participantii isi pot selecta partenerii de intalnire si vor notifica organizatorii in sensul realizarii unui grafic al intalnirilor.

Aceste intalniri va vor ajuta sa intalniti mai multi potentiali parteneri, intr-un singur loc, pe parcursul unor sesiuni B2B anterior planificate si sa le prezentati acestora oferta si cerintele dumneavoastra.

Evenimentul este deschis reprezentantilor companiilor care activeaza in urmatoarele domenii:
• Energie;
• Electromagnetica;
• Surse regenerabile de energie.

Pentru informatii suplimentare privind aceasta conferinta, precum si pentru inregistrare va invitam sa vizitati pagina de internet a evenimentului, la adresa: www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu