INVITAȚIE – Eveniment de afaceri online organizat în cadrul Textile Fashion Tech 2020 | 2 – 6 noiembrie 2020

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru aduce în atenția dumneavoastră oportunitatea de a participa exclusiv ONLINE la evenimentul internațional de afaceri ”Textile Fashion Tech 2020” care va avea loc în perioada 2 – 6 noiembrie 2020.

Textile Fashion Tech este o platformă care reunește companii și designeri care caută parteneri de afaceri, producători, furnizori de servicii și produse din industria textilă și a modei. La evenimentul de afaceri care se va desfășura exclusiv online vor participa producători din industria textilă, retaileri, rețele de magazine, designeri, precum și alți reprezentanți din industriei textilă și a modei.

Companiile care activează în domeniul textilelor, interesate să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B care vor fi organizate în contextul evenimentului ”Textile Fashion Tech” și să intre în contact cu potențiali parteneri de afaceri sunt invitate să se înscrie aici. Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile de asemenea pe pagina de internet a evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrarea poate fi făcută până cel târziu în 2 noiembrie 2020.

 Sprijin și asistență/informații suplimentare: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitritaburduf@adrcentru.ro