INVITAȚIE la evenimentul „Politici și acțiuni locale pentru stimularea inovării în mediul construit și reducerea emisiilor de dioxid de carbon”

 Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la evenimentul cu titlul: Politici și acțiuni locale pentru stimularea inovării în mediul construit și reducerea emisiilor de dioxid de carbon” care va avea loc în 19 septembrie 2018, la Brașov, la sediul Institutului de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, Str. Institutului Nr. 10.

Evenimentul este organizat în contextul proiectului BIO4ECO și dorește să aducă în dezbatere modul în care prioritățile Regiunii Centru privind eficiența energetică și mediul construit sustenabil, așa cum apar în documentele regionale de planificare și programare: Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii Centru și PDR 2014-2020, au reușit să-și atingă obiectivele prin proiectele finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în special Axa 3.1, dar și alte programe iar, pe de altă parte, să identifice soluții care pot duce la creșterea corelării între nevoile de dezvoltare ale regiunii și obiectivele finanțate prin programele europene.

Agenda evenimentului va avea două secțiuni:
 Prezentarea Planului de acțiune pentru îmbunătățirea proiectelor din domeniul eficienței energetice, finanțate prin Axa 3.1 a Programului Operațional Regional 2014-2020, document realizat în contextul proiectului BIO4ECO și colectarea de propuneri cu privire la îmbunătățirea modului în care aria tematică “energie în mediu construit” poate fi finanțată în actualul și viitorul Program Operațional Regional;
 Dezbateri în focus grupuri pentru identificarea de provocări, nevoi, probleme si constrângeri în legătură cu aria tematică “energie în mediu construit” din Strategia de Specializare Inteligentă și identificarea de idei de proiecte care sa răspundă RIS 3.

Înregistrarea la eveniment este gratuită și poate fi realizată telefonic sau prin email la coordonatele de contact menționate mai jos, până cel târziu luni, 17.09.2018.

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare la coordonatele de contact: Gabriela Țârău, gabriela.tarau@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 466 sau Ovidia Caba, ovidia.caba@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 461.

Documente

Agenda