Match2Pack 2020 | Eveniment de afaceri online dedicat companiilor producătoare de ambalaje pentru industria alimentară | 21-25 septembrie 2020

În calitate de organizație membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați exclusiv online la evenimentele de afaceri organizate în perioada 21-25 septembrie 2020 în contextul ”Match2Pack 2020.

Match2Pack 2020 va fi organizat de NRW.International GmbH, din Germania, în parteneriat cu Enterprise Europe Network, și va reuni companii din industria alimentară, producători de alimente și producători de ambalaje alimentare care caută soluții ecologice și alte tendințe disruptive. Astfel, în perioada 21-25 septembrie 2020, pe parcursul Match2Pack, vor avea loc sesiuni de întâlniri de afaceri de tip B2B între companiile participante la evenimentul de afaceri. Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrarea poate fi făcută aici.

În 25 septembrie 2020, ca parte a Match2Pack 2020 va fi organizat de asemenea un seminar pe tema ”Recycled materials in food packaging”, în cadrul căruia companiile participante vor avea posibilitatea de a lua parte la dezbateri cu experți de la nivel internațional. Participarea la seminar este gratuită iar înscrierea poate fi făcută accesând următorul link https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsdO-sqjIqHtIPb2UJb0xxsWEcRAkMz7yL.

În acest context, invităm companiile producătoare de ambalaje pentru industria alimentară, interesate să identifice parteneri de afaceri la nivel internațional, să participe la evenimentul Match2Pack 2020. Detalii privind completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile pe pagina de internet a evenimentului.

Termen limită pentru înscriere:  20 septembrie 2020

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitritaburduf@adrcentru.ro.