Oportunitate de cooperare internațională în afaceri pentru companiile din sectorul HORECA

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la evenimentul de afaceri care va avea loc în 10 februarie 2018, la Atena, în Grecia. Evenimentul este dedicat companiilor din sectorul HORECA şi va fi organizat de Foundation for Research & Technology Hellas în colaborare cu alte trei organizații din Grecia, Cipru și România.

Evenimentul de afaceri va fi organizat în contextul expoziției internaționale HORECA EXPO 2018, care va avea loc la Atena în perioada 9 – 12 februarie 2018, și va consta într-o serie de întâlniri bilaterale de afaceri. Companiile prezente la eveniment vor avea posibilitatea de a participa la întâlniri de afaceri de tip B2B cu alte companii din sector, de a identifica noi parteneri de afaceri de la nivel internaţional sau de a contracta noi produse pentru a-şi îmbunătăţi portofoliul şi pentru a accesa noi pieţe.

Companiile care doresc să participe la acest eveniment de afaceri sunt invitate să se înscrie aici. Pentru mai multe informații privind evenimentul, vă invităm să consultați agenda atașată și website-ul www.eventbrite.com. Termenul de înscriere este 2 februarie 2018.

Pentru alte informații legate de acest eveniment, dar și pentru sprijin în înregistrarea la întâlnirile de afaceri, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate: Dumitrița Burduf, dumitrita.burduf@adrcentru.ro, tel. 0358401276, interior 464.

Documente

Agenda eveniment