Oportunități de finanțare și idei de afaceri pentru industria lemnului la atelierele tematice ExpoWood 2019

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu organizatorii Târgului Internațional ExpoWood 2019, SC Imageline SRL și alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov, vă invită să interacționați în cadrul unor ateliere tematice care se vor desfășura succesiv în 12 aprilie 2019, în intervalul 09:30 – 15:00, în cadrul târgului. Organizate în aceeași locație, acestea vor avea atât o parte practică, cât și o parte teoretică, fiind focusate pe 5 teme de discuții: finisare, design, ferestre, ecologie și antreprenoriat.

„Atelierul antreprenorial” va deschide seria celor 5 ateliere tematice organizate în Sala „Dacia” a Centrului de evenimente și conferințe Brașov ”Lux Divina”, fiind susținut de Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor. Evenimentul se adresează reprezentanților IMM-urilor, Clusterelor, Universităților, Instituțiilor cu atribuții în domeniul industriei lemnului, oferindu-le acestora posibilitatea de a afla cele mai noi informații referitoare la oportunități de finanțare, servicii de sprijin pentru antreprenorii din Regiunea Centru și din România, dar și informații de bază cu privire la conceptul de inovare și modalitatea prin care inovarea poate deveni o practică managerială și un mod de dezvoltare a afacerii. Totodată, participanții vor afla, direct de la reprezentanții unor firme din domeniu, detalii despre procese tehnologice și instrumente de proiectare specifice industriei prelucrării lemnului și fabricării de mobilier.

În prima parte a evenimentului vor fi susținute prezentări de către reprezentanți ai ADR Centru, CCI Brașov, Iceberg Consulting și APIA Brașov, iar în cea de-a doua parte, reprezentanți ai Romservice Brașov, Ligna Dumitech și Net Front vor împărtăși cu participanții propria lor experiență privind activitatea de finisare, design și proiectare, un mod de prelucrare a lemnului și transformarea mobilei.

Agenda evenimentului poate fi consultată pe website-ul evenimentului sau accesând linkul: https://www.expowood.ro/#tg-schedule. Persoanele interesate pot confirma participarea la eveniment, completând formularul de înregistrare disponibil la următorul link: https://goo.gl/forms/WbEu9qUNlzj2ku182 , până la data de 10 aprilie 2019. De asemenea, confirmarea participării poate fi comunicată la coordonatele de contact: Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, persoană de contact: Andreea Potinteu, Email: andreea.potinteu@adrcentru.ro , telefon 0358 401 276, Interior 462.

Documente

N