Oportunitati de instruire – Curs online privind „Managementul PI in Actiunile IMM-urilor”

IMM-urile pot participa in cadrul Programului Cadru 7 al Uniunii Europene, la actiuni specifice proiectate pentru a aduce beneficii mediului de afaceri. Aceste actiuni adresate sectorului IMM prezinta anumite particularitati, in special legate de managementul Proprietaii Inelectuale (PI), aspectele tehnice referitoare la acest domeniu fiind abordate in cadrul ultimului curs online oferit de Helpdesk-ul IPR al CE, intitulat: „Managementul Proprietatii Intelectuale in Actiunile IMM-urilor”.

Acest nou curs de instruire isi propune sa aduca un plus informativ utilizand o abordare simpla si usor de inteles in prezentarea regulilor aplicabile in domeniu. Prin ascultarea prezentarilor de 15 minute, in limba engleza, insotite de animatii si ilustratii, pot fi obtinute informatii relevante in ceea ce priveste elementele necesare unei bune realizari si implementari a proiectelor. Constructia flexibila a cursului permite revizitarea anumitor sectiuni sau selectarea prezentarilor relevante, fara necesitatea parcurgerii intregului curs.

Cursul online poate fi accesat in mod gratuit la adresa de internet http://www.ipr-helpdesk.org/courses/2/IP_in_SME_actions/, informatii suplimentare despre acest subiect putand fi obtinute, de asemenea, accesand pagina de baza, la adresa http://www.ipr-helpdesk.org/.