Parteneriat de afaceri româno – polonez încheiat cu sprijinul Enterprise Europe Network

Cu sprijinul experților biroului Enterprise Europe Network din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, compania Cattus SRL din Tîrgu Mureș a încheiat încă un acord de colaborare în afaceri cu parteneri din străinătate, având astfel stabilite patru relații de afaceri în Europa, prin această rețea de sprijin a afacerilor.

În contextul evenimentelor marca Enterprise Europe Network, promovate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, compania Cattus SRL din Tîrgu Mureș a participat la evenimentul internațional Med2Meet – virtual healthcare cooperation dayeveniment de matchmaking dedicat organizațiilor care activează în domeniile sănătate și industria medicală.

Evenimentul a reprezentat pentru aceasta o oportunitate ideală de a stabili noi contacte de afaceri cu parteneri internaționali din domeniul medical. Ca urmare a întâlnirilor de afaceri la care au participat reprezentanții companiei și a discuțiilor inițiate de aceștia în cadrul evenimentului, Cattus SRL a rămas în contact pentru a discuta o posibilă colaborare în afaceri cu compania Metalowiec Sp. z o.o. din Polonia, un producător cu experiență în producția de echipamente medicale și de reabilitare, scaune pivotante și alte produse din metal dedicate utilizării în spitale, cabinete medicale, birouri, centre de îngriji medicale, etc..

În perioada următoare evenimentului între cele două companii s-au derulat sesiuni de discuții și negocieri, acestea concretizându-se în luna iulie 2022 prin încheierea unui acord de colaborare în afaceri. Ca urmare a acordului încheiat Cattus SRL devine distribuitor pe piața din România a echipamentelor medicale produse în Polonia de compania Metalowiec Sp. z o.o.

Cu sprijinul serviciilor Enterprise Europe Network oferite de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, compania Cattus SRL încheie cel de al patrulea acord de colaborare în afaceri cu parteneri din străinătate. Primele trei acorduri de colaborare în afaceri au fost încheiate în perioada 2018-2020 cu parteneri din Portugalia, Marea Britanie și Suedia.