Procedurile de achizitii publice: Tema unui nou seminar organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Daca aveti în derulare sau doriti sa derulati un proiect cu fonduri nerambursabile trebuie sa cunoasteti care sunt prevederile legislative în domeniul achizitiilor publice si cum sa alegeti procedura corecta. Pentru cei interesati, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru organizeaza seminarul „Politici de folosire eficienta a fondurilor Uniunii Europene de catre IMM-uri, în vederea realizarii de achizitii publice”. Evenimentul va avea loc în data de 22 mai 2012, la Tîrgu Mures, Camera de Comert si Industrie Mures, str. Primariei nr. 1 si în data de 24 mai 2012, la Brasov, Camera de Comert si Industrie Brasov, str. M. Kogalniceanu nr. 18-20, cu începere de la orele 11:00, iar participarea este gratuita.

”Evenimentul se adreseaza firmelor, dar pot participa si reprezentantii altor organizatii care beneficiaza de finantari ale Uniunii Europene sau de fonduri care provin de la bugetul de stat. Seminarul aduce în atentia participantilor subiecte de interes în domeniul achizitiilor publice, cum sunt: legislatia în vigoare, planificarea acestora, alegerea procedurii potrivite pentru o achizitie publica, elaborarea contestatiilor si momentul depunerii acestora, precum si o serie de elemente obligatorii de publicitate si transparenta”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.

Pentru informarea corecta si cu informatii de ultima ora a participantilor, ADR Centru a invitat si un expert din cadrul ANRMAP, care va modera întreaga întalnire, va prezenta studii de caz, solutii practice identificate si va raspunde întrebarilor participantilor. Evenimentul se înscrie în programul de activitati al proiectului BISNet Transylvania, finantat de Comisia Europeana în cadrul Programului Cadru pentru Competitivitate si Inovare, CIP 2007-2013 si implementat de cei 7 parteneri ai consortiului in calitate de membrii ai Enterprise Europe Network.

Daca doriti sa participati la acest eveniment sau pentru informatii suplimentare, puteti contacta expertii ADR Centru la tel: 0358 401 276, int. 422, e-mail: office@adrcentru.ro sau direct la sediul ADR Centru, Alba Iulia, Str. Decebal, nr. 12.