Publicitate gratuita pentru servicii si produse IT, oferita de Comisia Europeana

Ghidul „eBusiness for SMEs” este un instrument on-line, proiectat de Comisia Europeana pentru a ajuta intreprinderile sa isi auto-evalueze competentele si nevoile in ceea ce priveste domeniul IT. Pornind de la aceasta evaluare Ghidul eBusiness propune o gama de solutii personalizate, precum si asistenta, prin intermediul unei retele de furnizori locali de servicii si produse ICT.

Tot ce trebuie sa faca furnizorii de servicii ICT este sa se inregistreze intr-o baza de date si sa ofere informatii detaliate despre produsele si serviciile pe care le ofera. Procedura de inregistrare si de completare a datelor in ghidul „eBusiness for SMEs” este foarte simpla si va oferi furnizorilor de servicii si produse ICT vizibilitate si accesibilitate, atat la nivel local cat si pan-European.

Acest instrument de marketing, a carui realizare a fost finantata de catre Comisia Europeana, este oferit in mod gratuit si urmareste promovarea constientizarii importantei sectorului ICT la nivelul IMM-urilor. Pana in prezent, acest instrument a reunit peste 1000 de furnizori de servicii ICT si peste 1500 de produse.

Noul instrument online „eBusiness Guide for SMEs – Solutii si servicii ICT pentru piata Europeana”, poate fi accesat in cadrul paginii de internet a Comisiei Europene, la adresa: http://ec.europa.eu/enterprise/e-bsn/ebusiness-solutions-guide/