Qatar Virtual Matchmaking & Exhibition | 5 – 6 iulie 2022

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 5 – 6 iulie 2022, la un eveniment de matchmaking online organizat de Enterprise Europe Network Qatar împreuna cu Qatar Development Bank.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regionala Centru, vă aduce la cunoștință oportunitatea de a participa la un eveniment de matchmaking online organizat în 5 – 6 iulie 2022, în cadrul Tasdeer, de Enterprise Europe Network Qatar împreună cu Qatar Development Bank și în parteneriat cu Ministerul Comerțului și Industriei Qatar, care dorește să conecteze participanții din diferite sectoare și regiuni, companii de top și distribuitori pentru a discuta și dezvolta parteneriate viitoare cu companii internaționale.

Obiectivul principal al evenimentului de matchmaking se va concentra pe creșterea gradului de conștientizare asupra capacităților de fabricație din Qatar și permite companiilor internaționale să se asocieze cu producătorii de top din Qatar din domeniile construcții, materiale de construcție și plastic. Sesiunile de matching vor facilita întâlniri virtuale pre-programate între potențiali parteneri de proiecte și de afaceri cu scopul încheierii de acorduri de cooperare, dezvoltare comună, producție în vederea dezvoltării de noi proiecte și noi afaceri. Evenimentul va permite companiilor internaționale să se întâlnească cu potențiali furnizori, distribuitori, parteneri locali și reprezentanți ai guvernului.

Evenimentul se va concentra pe următoarele sectoare de bază:

  • Materiale de construcții, substanțe chimice și echipamente electrice
  • Plastic și ambalaje
  • Produse chimice și de hârtie
  • Bunuri de larg consum
  • Mâncare și băutură
  • Servicii TIC
  • Produse farmaceutice, asistență medicală și echipamente medicale

Cum poți participa: Participarea la eveniment este gratuită, iar întâlnirile bilaterale se vor desfășura online și se programează până in 6 iulie 2022 pe platforma de înregistrare: https://matchmaking.qdb.qa/

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[at]adrcentru.ro.