Sesiune online de întrebări şi răspunsuri (Q&A) pentru firmele care vor aplica pentru finanţare din fondurile programului SME Growth, în 31 martie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru prin biroul Enterprise Europe Network (EEN), în parteneriat cu Innovation Norway,  invită potenţialii aplicanţi ai programului SME Growth, la o sesiune online de informare în 31 martie 2020, începând cu ora 11:00.

Reprezentanții programului SME Growth vor oferi informaţii detaliate cu privire la schema de finanţare: condiții şi criterii de eligibilitate, activităţi şi costuri eligibile şi vor răspunde întrebărilor dvs. punctuale în legătură  cu proiectele pe care le pregătiţi.

Mai multe informaţii despre SME Growth pot fi obținute accesând: http://www.adrcentru.ro/proiecte-regionale/smes-growth-granturi-norvegiene-de-pana-la-2-000-000-eur-proiect/

Persoanele care doresc să se înscrie la evenimentul online cu reprezentanții programului sunt rugați să contacteze biroul  Enterprise Europe Network (EEN) din cadrul ADR Centru, până la 30 martie, ora 12.00, la e-mail emil.toma@adrcentru.ro,  persoană de contact Emil Toma.