Solar Energy Business Mixer | Întâlniri de afaceri online dedicate companiilor din domeniul sistemelor fotovoltaice – 22-23 septembrie 2020

În calitate de organizație membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați exclusiv online la întâlnirile de afaceri organizate în perioada 22-23 septembrie 2020 în cadrul evenimentului ”Solar Energy Business Mixer.

Solar Energy Business Mixer va fi organizat de EEN Łukasiewicz-IMBiGS, din Polonia, în parteneriat cu Polish Fotovoltaic Association, pe parcursul a două zile în care vor avea loc sesiuni de întâlniri de afaceri de tip B2B. Companiile interesate vor avea posibilitatea de a participa la întâlniri de afaceri pe parcursul cărora vor putea identifica parteneri de afaceri sau stabili cooperări cu companii din Polonia și nu numai.

Evenimentul se adresează antreprenorilor și companiilor care activează în domeniul sistemelor fotovoltaice, producători și furnizori de panouri fotovoltaice, celule de silicon sau alte componente, furnizori de energie, firme de consultanță, firme de construcții. Cei interesați să participe la întâlnirile de afaceri de tip B2B, organizate pe parcursul ”Solar Energy Business Mixer, sunt invitați să se înscrie accesând următorul link https://s-e-c2-b2b-meetings.b2match.io/home până cel târziu în 19 septembrie 2020. Participarea la eveniment este gratuită.

Detalii cu privire la completarea profilului companiei și programarea întâlnirilor de afaceri sunt disponibile pe pagina de internet a evenimentului.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistență și informații suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Dumitrița Burduf, E-mail: dumitrita.burduf[at]adrcentru.ro.