Start Me Up – Scoala de antreprenoriat

Organizatia Akcees – Entrepreneurshipeducation organizeaza in perioada 22 – 28 iulie 2012, la Hotel Meitner in Predeal, Scoala de Antreprenoriat ”Start me up”. Acest curs de antreprenoriat reprezinta o premiera, fiind conceput pentru a oferi participantilor posibilitatea transformarii propriilor idei de afaceri in Start-up-uri de succes.

Participantii la curs vor avea sansa de a lucra, alaturi de profesionisti, la propriul concept de afacere, acesta urmand a fi prezentat pentru validare in fata unui grup de antreprenori si investitori. Ulterior, participantii vor beneficia de consiliere si sprijin pentru implementarea planului si dezvoltarea propriei afaceri.

Fiecare zi a scolii de antreprenoriat va aborda un anumit aspect al planului de afaceri, de la procesul de generare si selectie a ideii la realizarea planurilor financiare si de marketing. Printre lectorii care vor asigura indrumare in cadrul cursului se numara: Daniel Ramamoorthy, CFO, consultant in domeniul investitiilor si antreprenor serial, co-fondator al Daedalus – primul Youth Entrepreneurship Hub din lume; Bogdan Iordache (antreprenor, co-fondator How to Web); Bogdan Grosu (fondator Grosu & Asociatii) dar si alte personalitati cu experienta vasta in domeniu.

Scoala de Antreprenoriat ”Start me up” va fi organizata in perioada 22 – 28 iulie 2012, la Hotel Meitner in Predeal, taxa de participare fiind de 280 Euro/persoana, incluzand participarea la eveniment, toate materialele de curs, cazare 6 nopti la Hotel Meitner in Predeal, 3 mese/zi, includerea in comunitatea Akcees.

Pentru inscriere dar si pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs va invitam sa accesati pagina de internet a organizatorului, la adresa: http://akcees.ro/startmeup

Documente

Start me up