Startup Week-end

In perioada 1 – 3 martie 2013 Cluj Napoca va gazdui cea de-a doua editie a evenimentului Startup Week-end. Evenimentul se adreseaza tinerilor antreprenori si va gazdui numerosi mentori si speakeri romani si straini.

Pe parcursul celor 54 de ore de desfasurare a evenimentului echipele formate pe loc din programatori, designeri, oameni de marketing, studenţi sau jurişti vor construi un business pe baza unei aplicaţii web sau a unei idei inovatoare. Aceştia vor fi ghidaţi de sloganul evenimentului: “No talk, all action. Build a startup in 54 hours”.

Toate evenimentele de tip Startup Weekend urmeaza acelasi model: oricine este binevenit să isi expuna ideea de startup primind feedback din partea colegilor si expertilor prezenti la eveniment. Participantii voteaza ideile favorite si formeaza echipe care pentru urmatoarele 54 de ore vor lucra impreuna la modelul/planul de dezvoltare a startup-ului. Punctul culminant al weekend-ului va consta in prezentarea modelului de startup in fata unui grup de antreprenori cu experienta acestia oferind sfaturi si critici constructive.

Limba oficiala a evenimentului va fi engleza. Inscrierile pot fi realizate accesand pagina de internet a evenimentului la adresa http://cluj.startupweekend.org/.

Sursa: http://cluj.startupweekend.org/

Documente

Start-up