Technology Forum | Întâlniri B2B | 2 decembrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați în 2 decembrie 2020, la Technology Forum evenimentul de întâlniri B2B organizat de PRAXI Network, coordonator Enterprise Europe Network Grecia.

În calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, Enterprise Europe Network, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru vă invită să participați la evenimentul de matchmaking care va avea loc în cadrul Forumului Tehnologic 2020 pe 2 decembrie 2020. Evenimentul este organizat de PRAXI Network, coordonatorul Enterprise Europe Network – Grecia. Evenimentul de matchmaking își propune să promoveze parteneriate de afaceri, tehnologice și de cercetare, reunind comunitatea vie a TIC din Grecia, țările din Europa de Sud-Est și nu numai. Companiile inovatoare, universitățile, centrele de cercetare și alte organizații active în sectorul larg al TIC, sunt invitate să își extindă rețeaua, să exploreze idei noi și să dezvolte potențialul de cooperare în urma unui program de întâlniri prestabilite.

Evenimentul vizează antreprenorii, cercetătorii și alți reprezentanți interesați să împărtășească idei noi și să identifice parteneri de afaceri și de cercetare pentru:

  • A găsi tehnologii cu care să vă asociați, licențiați sau achiziționați.
  • A construi parteneriate pentru viitoarele apeluri de finanțare.
  • A găsi cumpărători sau parteneri de dezvoltare.

Principalele subiecte:  Tehnologii TIC/ 5G/ printare 3D/ AR și VR/ Big data/ Block chain/ Cloud computing, sisteme și e-infrastructură/ Internetul Lucrurilor/ Securitate și încredere IT/ Învățare automată/ Robotica/ Rețele sociale/ alte tehnologii TIC cu aplicații în Automobile, transport și logistică/ Agricultură/ Bioinformatică/ Tehnologie curată/ Industrii creative, conținut și mass-media/ Educaţie/ Energie și mediu/ Construcția materialelor/ Orașe inteligente și mobilitate/ Turism și patrimoniu cultural.

Cum puteți participa: Evenimentul de matchmaking este gratuit. Întâlnirile bilaterale sunt programate în funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant în 2 decembrie 2020 pe o platformă dedicată de întâlnire virtuală, iar înscrierea se poate face până în data de 1 decembrie 2020 aici.

Sprijin și asistență: Echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înregistrare, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu[@]adrcentru.ro.