Ultimele zile de inscrieri in cadrul Programului de educatie manageriala „Rural – Manager”

Daca sunteti oameni de afaceri sau viitori intreprinzatori, preocupati de dobandirea de cunostinte antreprenoriale si manageriale, de initierea sau dezvoltarea propriei afaceri, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) va invita sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala, dezvoltat sub sigla proiectului strategic ”Rural-Manager”, pana la data de 1 ianuarie 2011 pe site-ul www.ruralmanager.ro.

Programul de educatie manageriala se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking si o platforma e-business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor.

Programul presupune parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect si Initiere IT pentru afaceri.

Modulele sunt structurate pe platforma e-Learning in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cu peste 200 de ore de aprofundare, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.

In vederea absolvirii Programului de instruire manageriala si consultanta Rural-Manager, cursantul va promova testele online, aferente celor 5 discipline si va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme intampinate in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii.

Diploma obtinuta la absolvire are certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, SIVECO România, bfz gGmbH Germania si a Asociatiei Euro< 26.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului electronic de pe site-ul www.ruralmanager.ro si implica o taxa de participare de 1000 RON. FNTM ofera o reducere substantiala pentru studenti si someri, taxa fiind de 100 RON pentru acestia.

Proiectul strategic “Rural-Manager”, a fost cofinantat prin Fondul Social European, in perioada ianuarie 2009 – aprilie 2010, si implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizatiile Centrul de Training si Dezvoltare al Asociatiilor Angajatorilor din Bavaria – bfz gGmbh, S.C. SIVECO România SA, si Asociatia Euro < 26.

Pentru informatii suplimentare privind FNTM si proiectul “Rural-Manager” va invitam sa accesati pagina de internet a Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, la adresa: www.fntm.ro

Documente

Rural - Manager