Conferință și întâlniri bilaterale cu companii germane pe tema revitalizării fostelor zone miniere în România

Pentru a promova pe plan local sistemele și produsele inovatoare germane din domenii complementare cu sectorul minier, Ministerul Federal al Economiei și Climei din Germania organizează o conferință de specialitate și o sesiune de întâlniri bilaterale cu reprezentați ai unor companiilor germane prezente în România special pentru acest eveniment.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin biroul Enterprise Europe Network, vă invită să participați, în 25 aprilie 2023 între orele 09:30 – 14:00, la evenimentul axat pe organizarea întâlnirilor bilaterale cu companii germane care va avea loc în format fizic, la Hotel Timișoara, Sala Atena, Strada Mărășești 1-3, Timișoara 300086.

Acesta se adresează firmelor românești și germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniile: proiectare & dezvoltare construcții, conservare & restaurare, cercetare & dezvoltare soluții pentru gestionarea problemelor post-minerit, reciclare, monitorizare a fostelor activități miniere, științele materialelor pentru conservarea & reutilizarea patrimoniului industrial și domeniul energiilor regenerabile.

Participarea este gratuită. Pentru înregistrare la Conferință și/ sau la sesiune de întâlniri bilaterale, cei interesați sunt rugați să transmită un e-mail la adresa: andreea.potinteu [at] adrcentru.ro până în  24.04.2023. Agenda conferinței și profilurile companiilor germane sunt atașate prezentului articol.

Sprijin și asistență: Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la coordonatele de contact: 0358-401.276, interior 481, email andreea.potinteu [at] adrcentru.ro, persoană de contact Andreea Potinteu, Șef Serviciu, Serviciul Sprijinirea Mediului de Afaceri și Promovare Investiții.