Catalogul surselor de finanțare Mai 2021

ADR Centru editează un buletin informativ lunar conținând programele de finanțare nerambursabila active finanțate de Uniunea Europeana si Guvernul României.
Catalogul surselor de finanțare conține cinci secțiuni, adresate societăților comerciale, autorităților publice, organizațiilor neguvernamentale si universităților.

În această ediție, vă atragem atenție asupra următoarelor oportunități:

  • Un nou apel de proiecte în cadrul POR 2014 – 2020 pentru crearea, extinderea, dotarea și dezvoltarea serviciilor oferite de incubatoarele de afaceri în Regiunea Centru. Detalii găsiți în secțiunile pentru Autorități Publice Locale, Societăți Comerciale și Universități.
  • Se extinde termenul de depunere până la 5 iulie 2021, ora 16:00, pentru cererile de finanțare în cadrul sesiunii pentru submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” dedicată celor din diaspora. Detalii găsiți în secțiunea pentru Societăți Comerciale.
  • Muzeele mici și mijlocii, dar și instituțiile de patrimoniu vor obține finanțare pentru competențe digitale și dezvoltarea instrumentelor manageriale. Detalii găsiți în secțiunile adresate Autorităților Publice Locale și ONG-urilor.