Proiectul „StartUP Hub Centru” – reanalizarea procesului de evaluare a planurilor de afaceri

În urma reanalizării procesului de evaluare a planurilor de afaceri, ADR Centru publică lista rezultatelor preliminare ale concursului de planuri de afaceri derulat în cadrul proiectului „StartUP Hub Centru”, întocmită în baza punctajului obținut la etapa de evaluare tehnică și financiară și a calificativului acordat de juriu în etapa interviului. Menționăm că decizia finală privind selectarea pentru finanțare/ includerea în lista de rezervă a planurilor de afaceri va fi publicată după încheierea etapei de soluționare a contestațiilor.

Detalii

Proiectul StartUP Hub Centru: Noi cursuri de dezvoltare antreprenorială la Alba Iulia și Bălan! Se prelungește perioada de desfășurare a concursului de planuri de afaceri!

În cadrul proiectului StartUP Hub Centru se organizează în perioada imediat următoare noi cursuri gratuite de dezvoltare antreprenorială la Alba Iulia și Bălan (Harghita). Termenul limită de înscriere la aceste cursuri este data de 15 octombrie 2018.
Ca urmare a prelungirii perioadei de derulare a cursurilor de dezvoltare antreprenorială organizate în cadrul proiectului StartUP Hub Centru, se modifică totodată termenul limită de înscriere la concursul de planuri de afaceri. Noul termen limită de depunere a planului de afaceri este 31 octombrie 2018.

Detalii

Competiția de planuri de afaceri StartUP Hub Centru: clarificări privind modul de completare a machetei de proiecții financiare

În data de 12 septembrie 2018, ca urmare a întrebărilor formulate de potențialii beneficiari ai concursului de planuri de afaceri aferent proiectului StartUP Hub Centru, s-au emis clarificări privind modul de completare a machetei de proiecții financiare. Pentru a asigura informarea uniformă a participanților la concurs, clarificările respective au fost integrate în machetă, în foaia Informații.

Detalii

Ultima ocazie de a participa la Proiectul StartUP Hub Centru

Termenul de înscriere la Proiectul StartUP Hub Centru s-a prelungit până data de 30 septembrie 2018. În luna septembrie sunt organizate ultimele serii de cursuri de dezvoltare antreprenorială. Dacă sunteți interesați, vă recomandăm să vă înscrieți cât mai curând. Mai sunt doar câteva locuri disponibile.

Detalii

Lansarea competiției de planuri de afaceri StartUP Hub Centru

În perioada 27 august – 30 septembrie 2018, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu SC DAD Expertise SRL, vă invită să participați la concursul de planuri de afaceri derulat în cadrul proiectului StartUP Hub Centru. Proiectul este finanţat prin intermediul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, linia de finanțare Romania Start Up Plus. Concursul este deschis participanților la cursurile de dezvoltare antreprenorială organizate în cadrul proiectului menționat, dar și altor locuitori ai Regiunii Centru (din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu) care nu au participat la aceste cursuri dar care doresc să înceapă o afacere pe cont propriu în mediul urban, într-un domeniu nonagricol.

Detalii